John

 

 

                         Kelvin

 

 

 

          

Bookmark and Share

Over ons

Services

Ghana Natuur Reizen is een reisorganisatie die kleinschalige milieu-vriendelijke reizen in heel Ghana aanbiedt. Ghana Natuur Reizen is opgericht door John Mensah Agbozo, Kelvin Abbar.

Het concept achter onze reizen is harmonie met en eerbied voor de natuur en cultuur van Ghana. Naast dat wij toeristen een onvergetelijke ervaring willen bieden, willen wij dat ook mensen in Ghana van onze reizen profiteren. Daarom werken wij in de organisatie van onze reizen zoveel mogelijk samen met mensen uit de lokale gemeenschappen.

Onze reizen worden aangepast aan de voorkeur en het budget van de individuele toerist en stelt u in staat om Ghana in een korte periode te ontdekken. U kunt kiezen uit de vele mogelijkheden die Ghana u biedt. Op deze website zullen wij u enkele suggesties voor mogelijke bestemmingen en activiteiten geven. Naar gelang uw wensen zullen wij een geschikte reis organiseren.

Naast onze rondreizen bieden wij ook de mogelijkheid van autohuur inclusief chauffeur/gids.

 

Personeel

Kelvin Abba werkt als manager en reisleider voor Ghana Natuur Reizen. Hij spreekt Engels, Ewe en Twi. Naast zijn werk voor Ghana Natuur Reizen, is hij de oprichter en eigenaar van een non-gouvernementele organisatie die zich richt op het  verbeteren van watermanagement in Ghana. Hij is zeer toegewijd aan het concept van eco-toerisme en een duurzame levensstijl. Kelvin is opgeleid en heeft gewerkt als maatschappelijk werker.

John Agbozo zijn op dit moment woonachtig in Nederland en zorgen voor het opstellen van de reisprogramma's en het klantcontact. John heeft in verschillende gebieden in Ghana gewoond en heeft altijd veel door Ghana gereisd. Hij heeft 8 jaar lang als maatschappelijk werker in Ghana gewerkt en deelt graag zijn kennis over de geschiedenis, cultuur en samenleving van Ghana met onze toeristen.