Toyota Minibus

Ghana ature Tours Land Rover

Land Rover Defender - see Land Rover site

Bookmark and Share

Autoverhuur

Waarom een auto huren?

Flexibiliteit en comfort zijn de voornaamste voordelen van het reizen met een eigen auto. Er zijn openbaar vervoermaatschappijen werkzaam in Ghana, zij bieden echter alleen vervoer aan tussen de grote steden en maken geen tussenstops in tussenliggende dorpen. De meeste bezienswaardigheden liggen in het platteland en kunnen alleen met lokale bussen worden bereikt. Deze bussen zijn echter minder frequent, betrouwbaar en veilig. Voor het reizen in Ghana is privé transport daarom de meest aangename en betrouwbare manier. Wij adviseren u om een auto met chauffeur te huren, aangezien de wegen en het verkeer in Ghana anders zijn dan u gewend bent. Onze chauffeurs zijn bekend met de wegen en weten alle bezienswaardigheden in Ghana te vinden.

Wat zijn de kosten?

Ghana Natuur Reizen heeft 2 auto's in bezit. Onze Land Rover Defender, een 4-wheel drive auto, verhuren we voor 70 (zeventig) euro per dag. Daarnaast hebben we een Toyota Minibus met airconditioning, welke plaats biedt aan 15 personen. De prijs van de Toyota Minibus is 90 (negentig) euro per dag. De prijzen voor autohuur zijn inclusief chauffeur, maar exclusief brandstof. De chauffeur zorgt voor zijn eigen accommodatie en maaltijden.

Wat als er zich problemen met de auto voordoen?

Ghana Natuur Reizen is verantwoordelijk voor de conditie van de auto. Mocht er zich onverhoopt een technisch probleem voordoen tijdens uw reis, dan is Ghana Natuur Reizen verantwoordelijk om u naar uw bestemming te brengen. De kosten voor alle noodzakelijke reparaties tijdens uw reis worden gedragen door Ghana Natuur Reizen. We hebben een autoverzekering bij Enterprise Insurance Company in Ghana.