elephant in ghana

lizard on treesunset in ghana

Bookmark and Share

Flexibele Reizen

Om u de meest geschikte reis aan te bieden is het handig als u ons van informatie kunt voorzien over de duur van uw verblijf, budget, gewenste comfort en uw voornaamste interesses (bijv. cultuur, natuur, nationale parken, stranden). Ghana Natuur Reizen kan u ook van dienst zijn bij het organiseren van en de planning van uw reis. Als u tijdens uw reis veranderingen wilt aanbrengen, kunnen wij het oorspronkelijke plan altijd aanpassen.

Als u er de voorkeur aangeeft pas tijdens uw verblijf in Ghana te beslissen wat en wanneer u wilt doen om zo wat meer flexibiliteit te hebben, kunnen we heel veel dingen ook na uw aankomst in Ghana regelen.

 

Prijzen

Reizen

De kosten van uw reis zijn afhankelijk van uw eigen keuzes en voorkeuren. We stellen gratis eenreisprogramma voor u op. Als de boeking door u wordt bevestigd, zullen wij reserveringen voor u maken van de accommodaties voor uw reis.  

Auto
Ghana Natuur Reizen is in het bezit van een Land Rover Defender, een 4-wheel drive auto. De prijs per dag voor het huren van onze Land Rover Defender is 70 (zeventig) euro, met inbegrip van chauffeur, maar exclusief brandstof. De chauffeur zorgt voor zijn eigen accommodatie en maaltijden.


Accommodatie en maaltijden

Ghana biedt heel wat accommodatiemogelijkheden variërend van verblijf bij een familie tot luxe resorts. U kunt ons laten weten in welke van de volgende categorieën u ons uw accommodatie wilt laten boeken:

Budget accommodatie is beschikbaar door heel Ghana. De prijzen variëren tussen 6 euro voor een kamer met gedeelde douche en toilet met ventilator en 15 euro per dag voor een kamer met eigen faciliteiten.

Middenklas accommodatie biedt kamers met eigen douche en toilet met een goed niveau van comfort. De prijzen variëren tussen 15 euro en 45 euro per dag voor een ruimte met ventilator of airconditioning.  

Luxe accommodatie bevindt zich met name in de belangrijkste steden, en voldoen aan alle internationale normen van comfort en services. De prijzen variëren tussen 45 euro per dag tot 150 of 200 Euro per dag voor de duurdere hotels.

Maaltijden: Een Ghansese maaltijd in een budget restaurant kost ongeveer 4 euro. Als u in een luxe restaurant een Westerse maaltijd eet, zal een maaltijd u ongeveer 12 euro of meer kosten.

Toegangsprijzen

De prijzen van nationale parken en voor een safari in Ghana zijn vrij laag in vergelijking met andere Afrikaanse landen. We kunnen u een overzicht geven van de prijzen van de bezienswaardigheden die u tijdens uw reis wilt bezoeken.

 

REISVOORWAARDEN

 


Programma kosten

Wij rekenen 10% van de totale reissom ter bekostiging van onze administratieve en organisatorische onkosten.


Methode van betaling

Ghana Natuur Reizen accepteert contante betalingen en betalingen per bank of girorekening.

 

Reis- en ziektekostenverzekering

U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van uw verzekeringen. We raden u ten sterkste aan om een internationale reis- en ziektekostenverzekering af te sluiten. Naast uw eigen verzekering, kunt u overwegen om een tijdelijke verzekering af te sluiten bij de West African Rescue Association (www.westafrican-rescue.com), dat medische assistentie en eerstehulpdiensten verleent in Ghana. Een tijdelijk lidmaatschap voor touristen is 30 euro per maand. Indien gewenst, kan Ghana Nature Tours deze verzekering voor u afsluiten.